Ансамбълът по художествена гимнастика на България спечели втора световна титла

...
Ансамбълът по художествена гимнастика на България спечели втора световна титла
Коментари Харесай

Пред очите на Весела Лечева, ансамбълът ни удари ново злато!

Ансамбълът по художествена гимнастика на България завоюва втора международна купа на шампионата в " Арена Армеец ", оповестява Дир.бг.

Момичетата на Весела Димитрова победиха в надпреварата на три ленти и две топки, откакто реализираха оценка от 33,300 точки, от които 16.500 за компликация, 8.600 за артистичност и 8.200 за осъществяване.

-->

Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Маргарита Василева, Камелия Петрова и Радина Томова потвърдиха, че са почтени наследнички на " златните девойки " и взеха втората си победа в " Арена Армеец ", откакто преди този момент бяха първи и в многобоя.

На второ място на ленти и топки е Италия с 31.450 точки, а бронзовите оценки завоюва Азербайджан с 30.750 точки.

В надпреварата на пет обръча българският отбор разочарова и приключи едвам на осма позиция. Момичетата ни позволиха неточности при осъществяването си и получиха оценка от 31.400 точки, от които 15.500 за компликация, 8.350 за артистичност и 7.550 за осъществяване.

Световната купа на пет обръча завоюва ансамбълът на Италия с 34.950 точки, откакто игра без неточност. На втора позиция е Израел с 34.050 точки, а на трето Испания с 33.800 точки.

Днес " Арена Армеец " е цялостна до краен лимит, с цел да поддържа гимнастичките. Сред формалните посетители са президентът на ФИГ Моринари Ватанабе и министърът на спорта Весела Лечева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР