Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели още един златен

...
Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели още един златен
Коментари Харесай

Грациите ни с второ злато на Световното в Баку

Ансамбълът на България по художествена гимнастика завоюва още един златен орден по време на Световната купа в Баку . Така гимнастичките ни си потеглят от столицата на Азербайджан с 5 медала- трите на ансамбъла и двата сребърни на Боряна Калейн и Катрин Тасева.
 
Грациите в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова , заменила контузената Теодора Александрова, реализираха най-високо класиране и във финала на с месеното комбиниране на три топки и две въжета.

Танцувалната комбинация девойките на Весела Димитрова изиграха с усмивка и доста въодушевление, а това ги сложи на върха, след 19.050.
   Публикувахте от в 
 
Така грациите ни завоюваха т рети орден в Азербайджан и общо втори злате н.

Възпитаничките на Весела Димитрова т риумфираха и във финала на пет обръча, а в многобоя се окичиха със среброто.
   Публикувахте от в 
Втори на смесената комбинация остана Япония с 18.000. Трети със същия резултат, само че с по-слаба оценка за осъществяване Украйна .

Българските гимнастички Боряна Калейн и Катрин Тасева пък завоюваха два сребърни медала на финалите на обособените уреди на шампионата от Световната купа по художествена гимнастика в Баку. Калейн се класира втора на бухалки, а Тасева е втора на лента.  Публикувахте от в 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР