Анри все още чака дебютния си успех начело на МонакоНовият

...
Анри все още чака дебютния си успех начело на МонакоНовият
Коментари Харесай

Анри все още чака дебютния си успех начело на Монако

Анри към момента чака дебютния си триумф отпред на Монако
Новият управител на Монако Тиери Анри остава без победа отпред на Монако.,,Монегаските “ позволиха проваляне при гостуването си на Реймс в среща от 12-ия кръг на френската Лига 1.

Домакините започнаха по-добре дуела и напъните им бяха възнаградени в 24-та минута, когато Матьо Кафаро откри резултата. Преднината на Реймс се резервира до края на първата част. Второто полувреме започва по противен метод за домакините, които останаха с човек по-малко, откакто Алексис Ромао бе изпъден с пряк червен картон.

Гостите се впуснаха в нахлуване в търсене на изравнителния гол, само че по този начин и не го откриха до последния съдийски сигнал на дуела. Нещо повече, явно разочаровани от невъзможността да дебютират с триумф под управлението на Анри, първенците от 2017 година също останаха с 10 души на игрището след втория жълт картон на Пеле.

Монако към този момент четири срещи с Анри отпред на състава няма триумф. Тимът записа седма загуба от старта на акцията в шампионата и се намира на предпоследно място във краткотрайното класиране, до момента в който Реймс е на осма позиция в таблицата. В идващия си дуел Монако приема вкъщи Брюж в среща от Шампионската лига.

Ето и останалите резултати от вечерта:

Лион – Бордо 1:1

Дижон – Ним 0:4

Ница – Амиен 1:0

Страсбург – Тулуза 1:1

Каен – Рен 1:2. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР