КЪЛЪМБЪС, Джорджия (AP) — Джорджия изисква по-малко часове основно обучение

...
КЪЛЪМБЪС, Джорджия (AP) — Джорджия изисква по-малко часове основно обучение
Коментари Харесай

Джорджия изисква по-малко основно обучение за нови полицейски служители от който и да е щат освен Хавай

КЪЛЪМБЪС, Джорджия (AP) — Джорджия изисква по-малко часове главно образование за чиновници на правоприлагащите органи, в сравнение с който и да е щат с изключение на Хавай. С това образование новите служители на реда навлизат в непредсказуеми и рискови обстановки, в които би трябвало да вземат бързи решения под стрес.

Въпреки че са имали повече от пет години в полицейските сили на Колумб, това е, пред което са изправени служител на реда Майкъл Агилар и неговият сътрудник в ранните часове на 9 януари 2017 година

Хектор Ареола, на 30 години, се е обадил на полицията два пъти след 3:40 сутринта, опасявайки се, че е преследван и майка му е в заплаха. Когато Агилар и служител на реда Брайън Дъдли се появиха в къщата на майката на Ареола, с цел да ревизират сигурността й, те го откриха извън.

Агилар намерения, че Ареола може да има психологична рецесия и се обади на незабавна здравна помощ. Той се опита да успокои Ареола. Когато Ареола изтича в двора на комшия, служителите на реда му дадоха място.

„ Последното нещо, което желаех да направя, бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР