АУГУСТА, Джорджия (AP) — Джърмейн Джоунс младши яздеше с чичо

...
АУГУСТА, Джорджия (AP) — Джърмейн Джоунс младши яздеше с чичо
Коментари Харесай

Джорджия наложи обучение на полицията за използване на електрошокови пистолети, но не го финансира

АУГУСТА, Джорджия (AP) — Джърмейн Джоунс младши яздеше с чичо си и татко си, с цел да вземат въздух за една гума вечерта на 11 октомври 2021 година, когато служители на реда от шерифската работа на окръг Ричмънд стопираха Chevrolet Tahoe, тъй като имаше затъмнен регистрационен номер.

Полицаите, които ревизираха жилищен комплекс в Аугуста за търговия с опиати, наредил на мъжете да седнат на бордюра, до момента в който претърсвали транспортното средство.

Джоунс изтичал, когато полицията разкрила револвер в колата и следователят Ричард Ръсел незабавно го прострелял със замайващ револвер. Тялото на Джоунс се блокира от удара на електричеството и той падна на земята. Няколко служители на реда го хванаха, приковаха Джоунс по корема му и го закопчаха с белезници.

По пътя към пандиза Джоунс получи пристъп и умря седмица по-късно в медицинския център на университета в Аугуста. Аутопсията разказва гибелта му като ликвидиране от „ забавени затруднения на тъпа контузия на главата заради рухване на равнището на земята след потрес от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР