Почти 4-часовото излъчване от зала Арена София“ е проследено от

...
Почти 4-часовото излъчване от зала Арена София“ е проследено от
Коментари Харесай

4 милиона гледали как Зомроби печели Капките

Почти 4-часовото лъчение от зала „ Арена София “ е проследено от над половината от всички телевизионни фенове. Според формалните пийпълметрични данни, аудиторният дял на „ Като две капки вода “ измежду аудиторията в дейна възраст (18-59 години) е 53,9%, а по същото време втората телевизия в класацията е с над 4 пъти по-нисък резултат.
Реклама
В минутите, в които бе разгласен спечелилият за сезона, NOVA е гледана от близо 70% от всички фенове пред телевизионния екран, а втората и третата малките екрани в класацията са надлежно с 10 и над 20 пъти по-нисък резултат. Последният епизод на " Като две капки вода “ сезон 12 регистрира и 53 хиляди стрийминг гледания в Nova.bg, както и над 5 хиляди в NOVA PLAY. Според последното изследване 70 % от българите гледат телевизия, а съгласно Национален статистически институт хората у нас са 6 519 789. Според изчисленията на Hotnews.bg, 4 милиона от тях са гледали по какъв начин Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро са оповестили новия победител във формата.

След 12 вълнуващи вечери феновете дефинираха Владимир Зомбори за огромния победител в 12-ия сезон на „ Като две капки вода “, както Hotnews.bg към този момент писа. В грандиозния театър се включиха и дребните гении от „ Бон-бон “, които изпратиха посланието да си оказваме помощ с песента „ We Are The World ”, в поддръжка на идеите на УНИЦЕФ България.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР