Пиърс Морган критикува създателя на Baby Reindeer Ричард Гад –

...
Пиърс Морган критикува създателя на Baby Reindeer Ричард Гад –
Коментари Харесай

Пиърс Морган критикува Ричард Гад от Baby Reindeer, докато той изразява загриженост за „истинската“ Марта

Пиърс Морган подлага на критика основателя на Baby Reindeer Ричард Гад – и Netflix – откакто интервюира „ същинската “ Марта.

59-годишният водещ на TalkTV интервюира жена предходната седмица, която има вяра, че тя е въодушевила героя, който е показан като преследвач в сериала. Обвинявайки Baby Reindeer, че е „ художествена небивалица “, тя също подлага на критика Netflix и шотландския комедиант Ричард, който написа и взе участие в шоуто, че „ лъжат “ в тяхното „ клеветническо “ изображение.

Сега, Пиърс, чието изявление в YouTube натрупа повече от 10 милиона гледания, поддържа мненията си, до момента в който приказва в шоуто на Лорейн през днешния ден. Говорейки със звездата от BAFTA за отношението си към Ричард и „ същинската “ Марта, той сподели: „ Мисля, че това е много неискрено. Те безусловно използваха елементи от известия, които интернет детективи просто допряха в нейния акаунт в Twitter и излязоха със същата словосъчетание. " Бившият водещ на Good Morning Britain също допусна, че Ричард и Netflix са „ не изпълнили задължението си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР