Анонимен сигнал вдига на крак отдел Наркотици“ в ГДБОП. Антимафиотите

...
Анонимен сигнал вдига на крак отдел Наркотици“ в ГДБОП. Антимафиотите
Коментари Харесай

ГДБОП атакува бизнеса на Филип Карамитев в Братя

Анонимен сигнал подвига на крайник отдел „ Наркотици “ в ГДБОП. Антимафиотите се насочват към един от складовете на интернационалната компания „ Кара Ботаникс “, благосъстоятелност на крупния предприемач Филип Карамитев. Според източника, на адреса има настояща нарко лаборатория, а халето разполага и с въоръжена защита. Кой е подателят на информацията и какво ще открият следователите на място? Ще се оправдае ли задачата на полицейската спецакцията и какви ще бъдат следствията от нея?

Лора е удовлетворена от своя избор на рекламна организация, обслужваща „ Кара Ботаникс “ – решение, което нейният началник персонално я упълномощи да вземе сама. Стартирайки взаимните планове по тази линия с организацията на Ива, тя се усеща в свои води и е въодушевена да осъществя своите забавни хрумвания. Няколко неща единствено я смущават в работата й за огромната корпорация, само че кои са те и има ли съображение да се тревожи?

Между Симо и Поли като че ли се заражда другарство. И двамата имат общи ползи и сходни разбирания за живота. Те споделят от ден на ден един с различен и постоянно прекарват време дружно. И двамата, обаче, ги е боязън, да не би да скапват тези приятни мигове, в случай че си разрешат да ги трансфорат в елементарен флирт. Затова се пазят от прерастване на другарството им в освен това. Но Поли е изцяло озадачена от средата, в която се движи Симо сега. Какви препоръки ще му даде, посещавайки инцидентно и за малко залата на Денис дружно с него?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР