Анна Джакапонг Джакраджутатип, която е транссексуална жена и тайландски медиен

...
Анна Джакапонг Джакраджутатип, която е транссексуална жена и тайландски медиен
Коментари Харесай

Конкурсът Мис Вселена има нов собственик: трансексуална жена, медиен магнат

Анна Джакапонг Джакраджутатип, която е транссексуална жена и тайландски медиен магнат, е новият притежател на компанията, която провежда състезанието за хубост " Мис Вселена ".

Би Би Си оповестява, че договорката е за 20 млн. $.

Анна споделя в изказване, че " Мис Вселена " е " мощно, стратегическо допълнение " към портфолиото на компанията ѝ.
                             

" Стремим се освен да продължим нейното завещание, като предоставим платформа на вдъхновяващи персони от разнообразни среди, култури и обичаи, само че и да развием марката за идващото потомство ".

" Отношенията ни със международни сътрудници и марки в никакъв случай не са били по-силни, а прогресивният ни метод продължава да ни нарежда в челните редици на нашата промишленост ". Това обявиха основният изпълнителен шеф на „ Мис Вселена ” Ейми Емерих и президентът на организацията Пола Шугарт.

Анна е и една от номинираните за Жена на годината за 2022 - в нейната сфера. Тя показа новината в своя Инстаграм профил.
 
                             

От 1996 година до 2015 година съсобственик на " Мис Вселена " бе 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Той продаде компанията, откакто двама телевизионни сътрудници обявиха, че няма да излъчват състезанието, поради мненията на Тръмп за незаконните имигранти по време на президентската му акция през 2016 година

Анна Джакапонг Джакраджутатип придобива организацията в миг, когато състезанието се стреми да бъде по-приобщаващ. Организаторите оповестиха, че от идната година омъжени дами и майки ще могат да се състезават за купата, до момента това не беше допустимо.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР