Анжела Недялкова и Георги Тошев се включват в движението “The

...
Анжела Недялкова и Георги Тошев се включват в движението “The
Коментари Харесай

За първи път български герои участват в кампания на световен бранд

Анжела Недялкова и Георги Тошев се включват в придвижването “The Walkers “ като точните хора, носители на духа на Johnnie Walker, които през целия си доскорошен път са потвърдили, че посоката е единствено една – напред.

Кампанията показва историите на Анжела и Георги, с цел да ни вдъхновят и да продължаваме напред, да поемаме по нови, вълнуващи пътеки и да не се отхвърляме, без значение какво се изпречва на пътя ни, тъй като триумфът постоянно си заслужава!

Точно като историята на , в животите си Анжела и Георги в никакъв случай не са ходили по oтъпкани пътеки. Напротив – те са доказателството, че придвижването напред и превъзмогването на границите са това, което ни прави хората, които сме.

Анжела е актриса, моторист, модел, студент по физика и какво ли още не – същинско ентусиазъм за своето потомство и за авантюристите от всички възрасти. Тя в никакъв случай не се отхвърля, бори се с несгодите с хъс и постоянно съумява да стигне до там, където е решила.

Какво ѝ дава сили да остане на пътя, по който е поела?

„ Жадна съм за живот. Искам всичко! Не мога да бъда по-буквална и откровена от това. Каквото и да става, не спирам да ходя напред, тъй като нямам какво да изгубя. Никой не може да отнеме това, което нося в себе си като нравствен свят и полезности. “

Георги е  публицист, странник, повествовател на истории и биограф на иконите на българската просвета. Човек на действието, той е в непрекъсната конкуренция с времето по пътя към следващото премеждие. Независим и капризен, Георги е човек, който проправя път в непознати територии и в никакъв случай не следва отъпкани пътеки.

Дали нещо може да го спре и има ли път обратно? Георги споделя:

„ Човешкият живот е непредсказуем и цялостен с обрати. Вярвам в разсъдъка и пътя, който всеки от нас има. Да смениш посоката не е уязвимост, а тактика, от време на време нужда. Динамиката го изисква. Аз съм променял посоката на своя живот на няколко пъти. Не е елементарно, само че съм признателен на условия и хора, които са предизвикали тази смяна. “

Нашият съвет е: Продължавайте да вървите. Не говорете. Действайте!

Оставете диря, бъдете ентусиазъм за себе си и останалите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР