Анита Мейзер продължава да се намира в критично състояние и

...
Анита Мейзер продължава да се намира в критично състояние и
Коментари Харесай

Драмата с Анита Мейзер! Кой я отряза

Анита Мейзер продължава да се намира в сериозно положение и има потребност от незабавна финансова поддръжка за животоспасяваща интервенция.

Варненката разчувства всички със своето обръщение, което насочи.
-->
„ Спуканият силикон натравя органите ми дотам, че немога да дремя от болежка. Ако стигне до мозъка ми, и всичките си пари да ми дадете тогава, няма да може да ме спасите. Моля за вашата помощ.

Всеки $ е от голяма важност. Благодаря на всички които заделихте за мен от парите, които може би ви трябваха да си купите нещо за вас и се лишихте. Истината е, че към този момент трябваше да съм оперирана, само че нямам задоволително кеш събран и авансово ви споделям: Сбогом, другари, познати и непознати хора, никой не е задължен да ми оказва помощ, само че благодаря на всички които го направихте и ще го извършите. Вие сте моите Ангели спасители. Нека Бог ви благославя “, съобщи Анита Мейзер в особено видеообръщение в персоналния си профил във Facebook.

Под поста й обаче се появиха и доста сериозни мнения:

" Престанете г-жо Мейзер, престанете да ни вменявате виновност, поради ваш избор. Хората, би трябвало да ви оказват помощ със несъмнено са във вашият телефонен справочник. Изобщо не ме интересува вашето деколте, силикон или душевните ви терзания.

Дъщеря ви и тя ли е бедставаща, с цел да не ви заплати тези прословути 2000 $ за записването? Има задоволително доста заболели и остарели хора, където да даряваме и да бъдем задоволени от този си жест. Омръзна ми, заран до момента в който си пия кафето, да ви чувам упреците, че не ви имаме вяра -напротив, несъмнено е по този начин, само че това си е ваш проблем, той силикона има период на валидност. И не, не ви хейтвам, не съм неудовлетворена и нещастна женица "

Мейзер отвръща:

" Тежко ми е, щото аз толкоз съм пособия … Тъжно ми е, че можеше към този момент да съм добре и оперирана, а аз към момента се апелирам за помощ, а нямам време да отсрочвам, само че нямам и избор очаквам си "

Когато я питат за какво не направи интервенцията в България Анита Мейзер намесва и известния в България доктор Енчев:

" Самолетни билети, лечебни заведения, хотели и така нататък писах на доктор Енчев, да вземем за пример,въобще даже не ми отговори … ", оплака се Мейзер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР