Ани Цолова шокира с ново амплоа, видя HotArena.От няколко дни

...
Ани Цолова шокира с ново амплоа, видя HotArena.От няколко дни
Коментари Харесай

Ти да видиш! Ани Цолова започна работа на строеж

Ани Цолова шокира с ново амплоа, видя HotArena.

От няколко дни някогашната тв водеща може да бъде видяна да се поти на градеж. Заниманията на журналистката обаче на са да мъкне тухли и вар, а да снима рекламно видео за процеса. Въпреки това строителите я задължили да бъде добре екипирана и й връчили специфична каска, която да я пази от падащи тежки предмети. 

Ани не показала суетност и се съгласила да я носи на полевия терен. От фотосите, които пусна от мястото се вижда, че за следващ път тя е претърпяла образна промяна откогато не е на екран. Цолова доста е подкъсила косата си, само че към момента поддържа присъщия за нея черен цвят. Освен това тя е съумяла да стопи по-голямата част от непотребните килограми, които натрупа единствено няколко месеца откакто напусна Нова ТВ. 

Макар да твърди, че е щастлива и удовлетворена от работата си като преподавател по медийни образования на свободна процедура, допреди месец Цолова била пред безспорен банкрут. Всички семинари, проведени от компанията й, пропаднали поради пандемията от ковид, изключителното състояние и възбраните за скупчване на доста хора на едно място, защото били планувани тъкмо за най-тежките месеци - март и април. 

Още по-лошото било, че Цолова към този момент била прибрала 50% от таксите на участниците, а парите похарчила във времето, в което нямала приходи, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР