Английският шампион се е устремил към втора поредна титла от

...
Английският шампион се е устремил към втора поредна титла от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити - Брентфорд 0:0

Английският първенец се е устремил към втора поредна купа от Висшата лига, само че в последния кръг не съумя да победи и разреши на главния преследвач Ливърпул да се приближи на 9 точки от " жителите ", като мърсисайдци са и с мач по-малко.
Така за Пеп Гуардиола и компания е наложителен триумфът в идния мач, който стартира в 21:45 часа българско време. Наставникът на Сити остави Джак Грийлиш на аварийна пейка. Следете .
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Манчестър Сити: Едерсон, Стоунс, Лапорт, Диаш, Кансело, Родри, Де Бройне, Силва, Фодън, Стърлинг, Марез
Брентфорд: Рая, Айер, Янсон, Пинок, Йенсен, Норгаард, Ониека, Розерслев, Хенри, Канос, Годос

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Както към този момент стана ясно, Сити е водач с 57 точки, а Ливърпул е с 48, като е и с мач по-малко. Новакът Брентфорд пък е на 14-ата позиция с 23 пункта от същия брой изиграни дуели.
Равенството на Сити в последния кръг против Саутхемптън прекъсна серия от 12 следващи дуела, в които " жителите " непроменяемо печелеха във Висшата лига. Сега те ще се опитат да дадат старт на нова сходна серия.
Съперничеството сред тези два отбора е доста, доста прясно. Те са се срещнали едвам един път в историята - преди единствено четири кръга през този сезон в шампионата. Тогава (29 декември 2021 година) Сити победи, само че с минималното 1:0.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР