Английският шампион Ливърпул може да посегне изненадващо отвъд Океана, за

...
Английският шампион Ливърпул може да посегне изненадващо отвъд Океана, за
Коментари Харесай

Ливърпул спасява положението в защита с американски национал

Английският първенец Ливърпул може да посегне изненадващо оттатък Океана, с цел да притегли по този начин нужния централен бранител. Според „ ESPN “ е доста евентуално „ мърсисайдци “ да вземат чартърен до края на сезона бранителя на Ню Йорк Ред Булс Аарън Лонг.

28-годишният американски национал без определен за Защитник на годината в МЛС през 2018-а година. Той има 18 мача за представителния отбор на Съединени американски щати, а „ MLSSoccer.com “ твърди, че интерес към него има от клубове от Англия и Франция.

Той наподобява и като най-евтината опция за Ливърпул в усложнените условия на зимния трансферен прозорец и късите периоди, които остават до затварянето му.

Другите два разновидността, които се спрягат в последните два дни, са бранителят на Лил Свен Ботман и Шкодран Мустафи от Арсенал, който може да бъде взет с кратковременен контракт. Германецът не влиза в сметките на Микел Артета и е доста евентуално да напусне клуба до края на трансферния прозорец.

Дългосрочните цели на Юрген Клоп за центъра на отбраната са Калиду Кулибали от Наполи и Даю Упамекано от Република България Лайпциг, само че в оставащите по-малко от три дни е съвсем невероятно някой от тях да бъде притеглен на „ Анфийлд “.

Вчера мениджърът на първенците призна, че клубът ще направи всичко допустимо да вземе нов централен бранител до затварянето на прозореца, което ще се случи в понеделник вечерта.

Liverpool might be able to make it happen
— Liverpool FC News (@LivEchoLFC) function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР