Английският национал Калъм Хъдсън-Одой пребори коронавируса и няма търпение да

...
Английският национал Калъм Хъдсън-Одой пребори коронавируса и няма търпение да
Коментари Харесай

Английски национал разказа за опасния COVID-19

Английският национал Калъм Хъдсън-Одой пребори ковид и няма самообладание да се завърне в игра. Крилото на Челси даде първия позитивен тест за COVID-19 във Висшата лига през март, а в този момент описа за рисковия вирус.

„ Чувствам се съвършено. Имах вируса, само че в този момент съм изцяло възобновен. Добре съм. Имах ковид преди три седмици. Първият ден почувствах, че имам температура, а на идващият ми нямаше нищо и се усещах обикновено. Мислех, че е просто нещо с незначителна температура, само че явно не беше. Беше доста хубави възприятие да знаеш, че имаш своите съотборници зад тила си, подкрепяйки и твърдейки се, че се чувстваш добре. Не спираха да ме окуражават “, показа Одой пред уеб страницата на лондонския отбор.

„ Всичко се случва толкоз бързо и не знаех, че този вирус ще бъде толкоз значимо и огромно нещо за света, засягайки толкоз доста хора. Всеки би трябвало да бъде деликатен и да преценя нещата и се надявам вирусът да премине скоро и всички да се върнат към естественото си всекидневие. Искам футболът да се завърне допустимо най-скоро. Дори още през днешния ден, в случай че може, само че пандемията пораства и ще продължава да пораства, тъй че би трябвало всички да останат в сигурност “, добави 19-годишният футболист, който има 25 мача и 3 гола за „ сините “ този сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР