Английският гранд започва периода без Оле Гунар Солскяер с изключително

...
Английският гранд започва периода без Оле Гунар Солскяер с изключително
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Виляреал - Манчестър Юнайтед 0:0, гостите рядко пипат топката

Английският гранд стартира интервала без Оле Гунар Солскяер с извънредно значим мач в . " Червените дяволи " гостуват на Виляреал в Испания в битка за първото място, което все още заемат, само че с еднакъв брой точки с " жълтата подводница ".
Двубоят е от ранната стратегия и стартира в 19:45 часа българско време, като ще можете да го следите .
Стартови сформира:
Виляреал : Рули, Албиол, Торес, Парехо, Капу, Фойт, Еступинян, Тригерос, Груневелд, Пино, Гомес
Манчестър Юнайтед : Де Хеа, Телес, Линдельоф, Магуайър, Бисака, Фред, Мактоминей, Санчо, Ван де Беек, Марсиал, Роналдо

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Началото на мача бе забавено с няколко минути, защото имаше проблеми с информационните средства на съдийския екип (и най-много на основния рефер Феликс Брих).
В 5-ата минута се стигна до първия прецизен изстрел в срещата, откакто Гомес получи задоволително време, че да си настройки топката на левия крайник в наказателното поле и да шутира, само че там Де Хеа се намеси добре и мазета.
До средата на полувремето се затвърди следното - " жълтата подводница " владееше топката съвсем от самото начало от дуела, а гостите по-рядко играеха с нея. В началото те не притискаха съперника си, само че последователно пресата им стана все по-дълбока и интензивна. Въпреки контрола над топката Виляреал въпреки всичко не съумя да сътвори 100%-ово голово състояние.
В 27-ата минута домакините сътвориха отличен късмет за гол. След пробив съвсем до аутлинията топката бе върната до Тригерос, който стреля в далечния ъгъл от наказателното поле, само че там Де Хеа се намеси добре и избави.
3 минути по-късно и Юнайтед стигна до своя първи прецизен удар в срещата. Телеш добре центрира отдалеко и съумя да откри Кристиано Роналдо, който се извиси впечатляващо във въздуха. Все отново не бе толкоз покрай вратата и не съумя да придаде мощ в изстрела си с глава и топката стана лесна за вратаря.
В 34-ата минута Юнайтед получи правото да извърши директен свободен удар на отлична позиция. С това се нае, несъмнено, Роналдо. Ударът на португалеца обаче отиде право в стената.

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Двата отбора са на първите две места с по 7 точки, като Аталанта е трети с 5, само че има на хартия " сигурен " за продобиване мач против Йънг Бойс. " Червените дяволи " са с по-добра голова разлика от Виляреал поради цялостния поврат преди няколко седмици. Те ще бъдат с по-добра такава и против Аталанта, в случай че се стигне до това да са с равни точки, откакто записаха победа и тъждество против италианците.
Споменатият триумф на Юнайтед над този конкурент бе първият мач, приключил с резултат, друг от тъждество сред тези два отбора (общо 6 мача). Освен това Виляреал в никакъв случай не е вкарвал гол през първото полувреме против манчестърци в Шампионска лига.
Сътресенията в Юнайтед и кошмарната загуба от Уотфорд с 1:4 доведоха до уволнението на Оле Гунар Солскяер, чието място най-малко все още се заема от Майкъл Карик. Това бе трето проваляне с най-малко 2 гола разлика в последните 5 мача.
" Червените дяволи " трябват да внимават, защото позволяват най-малко 2 попадения във всяко от последните си четири гостувания в Шампионска лига (1 тъждество и 3 загуби). Те ще разчитат още веднъж на своята огромна звезда Кристиано Роналдо, който им донесе триумфа в последните секунди при предходната среща с испанците.
Всъщност, португалецът значително е обезпечил първото място на отбора си, откакто се е разписвал във всеки мач досега в групите (5 гола в 4 мача), а в последните три дуела от шампионата точно той вкарва последните голове (осигурявайки доста значими резултати - 2 победи и 1 равенство).
Можем да чакаме голове в края и заради друга причина, а освен индикаторите на Роналдо в заключителните минути. Оказва се, че Виляреал е допускал най-малко едно попадение след 80-ата минута във всеки от мачовете си в Шампионска лига през сезона.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР