Английският гранд Челси наруши отличната си форма и спечели само

...
Английският гранд Челси наруши отличната си форма и спечели само
Коментари Харесай

Челси в опит да си върне върха с коварно сладко изкушение

Английският гранд Челси наруши отличната си форма и завоюва единствено половината от последните си дуели във Висшата лига , което му коства скъпо, защото бе изпреварен и от Манчестър Сити, и от Ливърпул. Все отново разликата от върха е единствено две точки, което значи, че още след настоящия промеждутъчен кръг " сините " биха могли да си върнат лидерската позиция.

Те обаче няма да имат по никакъв начин лесна задача. " Карамелите " идват на " Стамфорд Бридж " и макар че са в потресаваща форма (една победа в последните 10 турнирни мача), нееднократно са показвали, че могат да изненадат неприятно всеки от грандовете (най-скорошният образец бе успеха над намиращия се в напредък различен лондонски отбор - Арсенал). Коефициентът на efbet въпреки всичко Томас Тухел и компания да вземат 3-те точки е 1,23, до момента в който за триумф в интерес на Евертън ставката е 13,75 (равенството е оценено на 6,75).

Двата отбора се изправят един против различен в четвъртък, 16 декември, от 21:45 часа българско време. Любопитното е, че в пет следващи мача няма тъждество сред тях, само че за този интервал " карамелите " имат повече победи - две против една.
Челси - Евертън: " Кой превари, той бие "
Обикновено единият тим взима предимство, а за другия няма път обратно, няма път даже и към гола - единствено в един от тези мачове се е протичащо триумфът да не пристигна на 0. Коефициентът и този път да няма гол/гол е 1,60, до момента в който за това и двата тима да се разпишат е 2,50.

От тази статистика страда и резултатността в конфликтите им - единствено на два пъти за последните им седем мача се е случвало да има повече от две попадения (макар и двата пъти те да бяха по четири). Коефициентът това да продължи и още веднъж да има под 2,5 гола в срещата е 2,20, до момента в който за над 2,5 е 1,75.



Преди разменените триумфи в последните срещи Челси и Евертън освен, че не се победиха в два следващи дуела от британската Висша лига, само че даже и двата приключиха без нито един гол - при паритет 0:0. Ставката на efbet и този техен конфликт да завърши по този начин - при прецизен резултат 0:0, е 15,00.

Голова мощност за Челси без огромния реализатор
" Сините " от Лондон демонстрират отлична голова форма и имат 18 попадения в последните си седем мача (и надлежно шест за последните два). Въпреки това, откогато се върна от травмата си, голмайсторът на отбора Ромелу Лукаку към момента не е осъществил попадение във Висшата лига.

Той взе присъединяване в четири турнирни срещи от този момент, само че би трябвало да се означи, че общото игрово време от тях даже не доближава постоянните 90 минути на един мач. Този път евентуално Лукаку ще започва като титуляр, а против него стои тимът, в който се е представял най-стабилно откъм игра и голове в Англия - Евертън, чийто екип носи от сезон 2013/14 до 2016/17 в това число. Коефициентът на efbet точно белгиецът да открие резултата на Челси - Евертън е 5,20, до момента в който ставката за негов гол когато и да е от конфликта е 2,25.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР