Английският футболист Михаил Антонио, който играе за отбора на Уест

...
Английският футболист Михаил Антонио, който играе за отбора на Уест
Коментари Харесай

Футболна звезда със специален жест към Серина Уилямс навръх 8 март


Английският футболист Михаил Антонио, който играе за тима на „ Уест Хем “, показва уважението си към 23-кратната шампионка от Големия шлем Серина Уилямс посредством специфичен жест точно на Международния ден на дамата.

По случай празника футболистите от тима излязоха на подготовка с екипи, на чиито гърбове бе изписано името на дами, въодушевили ги в живота им. И до момента в който съвсем всички негови сътрудници бяха написали „ мама “ на своите фланелки, то Антонио избра на неговата да написа „ Серина Уилямс “.

Изборът му разумно притегли внимание, поради което след тренировката трябваше да дава отговор на въпроси по тематиката. Антонио изясни, че е можел да избира от разнообразни вдъхновяващи дами, само че е избрал американката, защото тя е била най-голямото ентусиазъм за него.

„ Беше прелестно да демонстрираме поддръжката си за Международния ден на дамата. Серина без подозрение е най-великият тенисист на нейното потомство и сподели какво може да постигнеш, в случай че си го поставиш за цел и вярваш в себе си. Постиженията ѝ приказват сами за себе си. Тя е необикновено надарен човек. “

Антонио, който е роден в Англия, само че играе за националния тим на Ямайка, си спомня и за момента, в който гледа ма сред Серина и сестра ѝ Винъс на Уимбълдън. „ Успях да виждам Серина в мач против сестра ѝ Винъс, на Уимбълдън преди няколко години. Беше вдъхновяващо да видя толкоз надарен състезател в деяние. Тя е ролеви модел за доста спортисти, почитатели и хора на всички места. “
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: неразрешено за Джокович
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР