Английските фенове са в страната на мечтите и очакват следващия

...
Английските фенове са в страната на мечтите и очакват следващия
Коментари Харесай

Английски фенове: 25 години чакаме това! /СНИМКИ/

Английските почитатели са в страната на фантазиите и чакат идващия конфликт на Трите лъва против Дания след безупречното показване на тима нощес на четвъртфинала на Евро 2020

Само датският тим стои сред тях и финала на шампионата, който ще даде необикновен подтик зна опустошената от ковид и дългото затваряне страна.

Бирите летяха във въздуха до момента в който на огромни екрани от Лондон до Нюкасъл англичаните гледаха как  Трите лъва унищожават Украйна с 4: 0, осигурявайки славно завръщане в столицата пред 60 000 почитатели за полуфинала в сряда, написа Дейли мейл.  

 Beer goes flying at fan screening in Manchester as Jordan Henderson makes it 4-0 England in Rome

Няколко хиляди щастливи англичани, които бяха стигнали до Италия, честваха в ранните часове в Рим. 

" Това беше най-невероятната нощ ", сподели Джеймс Кюран, който пътува от Прага с двама другари за мача. „ Не мисля, че някой на стадиона е очаквал този резултат. Всички са в страната на фантазиите ". 

Марк Госейн сподели: „ Това е необикновено чувство. Вече 25 години чакаме това. `

 An England fan stripped to his underwear celebrates the stunning victory over Ukraine at a fan screening in Manchester

Приятелката му Ели Мана добави: „ Англия сигурно ще завоюва тазгодишния евротурнир. Бяхме поредни и го заслужаваме. “

Когато играта завърши, празненствата продължиха, първо във почитател зоната, преди да бъдат изгонени от защитата. По-късно почитателите излязоха по улиците на Лондон, забавлявайки се в Pall Mall, Leicester Square и Piccadilly Circus, разчувствани от вероятността да го създадат още веднъж в сряда.

А херцогът на Кеймбридж беше най-доволен от „ най-хубавото показване “ на тима против Украйна, като написа в мрежата, че „ няма самообладание за полуфинала в сряда “ против Дания. 

 Prince William - who is president of the Football Association - watched England`s match against Germany in Wembley earlier this week with his wife Kate and their football-mad son Prince George

„ Още едно най-хубаво показване на тима! Нямам самообладание за полуфинала в сряда! ". W

Принц Уилям е президент на Футболната асоциация и гледа мача срещу Германия на Уембли по-рано тази седмица със брачната половинка си Кейт и лудия им по футбол син принц Джордж .

Но Кембридж - сходно на хиляди почитатели на Англия - не съумя да пътуват до Италия за мача в събота вечер, тъй като всички идващи във Англия трябваше да се самоизолират в продължение на пет дни след идването си в Италия, която е оцветена в жълто зона съгласно листата на здравните управляващи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР