Английската певица Виктория Бекъм сподели как се е срещала с

...
Английската певица Виктория Бекъм сподели как се е срещала с
Коментари Харесай

Виктория Бекъм с изненадващи разкрития

Английската певица Виктория Бекъм показа по какъв начин се е срещала с бъдещия си брачен партньор Дейвид на паркинги, с цел да резервира връзката им в загадка. Фрагменти от изявлението на певицата разгласява Page Six. В филмовия откъс на идния документален филм на Netflix " Бекъм ", Виктория Бекъм призна, че тя и Дейвид е трябвало да намерят частни места за срещи, с цел да избегнат привличането на публичното внимание към връзката им.

„ Мениджърът ми повтаряше: „ Опитай се да запазиш това в загадка. Така че се срещнахме на паркинги и не беше толкоз неприятно, колкото наподобява “, показа Виктория Бекъм.
-->
Виктория се среща с бъдещия си брачен партньор Дейвид Бекъм през 1997 година на футболен мач, на който колежката ѝ от Spice Girls Мел Си я кани. По-малко от година след запознанството си Виктория и Дейвид оповестиха годежа си, а на 4 юли 1999 година се ожениха. Двойката има четири деца: синовете Бруклин, Круз и Ромео и щерка Харпър.

Двойката неотдавна закупи къщата за £6 милиона и похарчи още няколко милиона за преустройството и обновяването ѝ. Сега на територията има футболно игрище, естрада за фенове, открит плувен басейн, сауна, гараж и палатка в жанр сафари, покупката на която коства на двойката £50 хиляди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР