Английската мечта се приближава все по-близо до своето реализиране. Трите

...
Английската мечта се приближава все по-близо до своето реализиране. Трите
Коментари Харесай

Англия продължава към 1/2-финалите след чиста победа над Швеция

Английската фантазия се доближава все по-близо до своето осъществяване. " Трите лъва " надиграха Швеция с 2:0 на четвъртфинал на Световното състезание по футбол 2018 и са единствено на крачка от бленувания край на този шампионат, който се оказа неосъществим за куп надарени генерации преди Гарет Саутгейт да поеме тима.
В 30` Хари Магуайър вкара първия си гол с фланелката на Англия, реализирайки след съвършено центриране на Ашли Йънг. Отново след центриране, само че този път от игрова обстановка на Лингаард Деле Али се отскубна от отбраната в 57` и също с глава осъществя - 0:2.
Безспорно и Джордан Пикфорд записа великолепен дуел, откакто вратарят съумя да избави 3 основни удара в мача - при 1:0 и незабавно откакто стана 2:0 в интерес на " трите лъва ". Той отхвърли Маркус Берг в мача и беше разгласен за състезател на мача.
За пръв път от 1966 година Англия не позволява гол в мач на четвъртфинал, което в допълнение надъхва почитателите на тима, които имат вяра, че " футболът се прибира вкъщи ". На полуфинал тимът на Гарет Саутгейт ще играе против спечелилия в двойката Русия - Хърватия.
Всичко най-интересно от успеха на Англия над Швеция четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР