Англичанинът Антъни Тейлър ще ръководи реванша от третия предварителен кръг

...
Англичанинът Антъни Тейлър ще ръководи реванша от третия предварителен кръг
Коментари Харесай

Един от най-популярните съдии в света ще ръководи мач на Лудогорец

Англичанинът Антъни Тейлър ще управлява реванша от третия прелиминарен кръг на Лига Европа сред " Лудогорец " и " Астана " в четвъртък от 21 часа, заяви УЕФА. Централата смени наряда. Първоначално е бил очакван Крис Кавана, съотечественик на Тейлър.

" Орлите " изгубиха първия мач с 1:2. Ако отстраняват съперника, те ще спорят с " Аякс " за попадане в груповата фаза. В случай на отпадане, отиват на плейоф на Лигата на конференциите против албанци или латвийци.

Антъни Тейлър е измежду най-популярните съдии в света. Той си завоюва добра популярност около мача Дания - Финландия на Евро 2020. Тогава Кристиан Ериксен от отбора на " аления динамит " получи сърдечен арест на терена, а за това, че животът му бе избавен, оказа помощ и бързата реакция на арбитъра, спрял играта и неотложно повикал помощ.

Той и асистентите му бяха измежду наградените от УЕФА за случката. Месеци след положителната развръзка 44-годишният англичанин описа, че е работил като надзорник в затвор, преди да стартира да печели задоволително от съдийство. Бил разпределен в крило с душевноболни, които постоянно посягали на живота си или проявявали експанзия, по този начин опитът от там му оказал помощ за мигновената реакция на ст. " Паркен " през юни 2021 година

Преди два дни Тейлър управлява конфликта от първия кръг във Висшата лига сред " Челси " и " Ливърпул " (1:1). Бе основен арбитър на финала на Лига Европа предишния сезон, в който " Севиля " победи " Рома " с 2:1.

Старши треньорът на " вълците " Жозе Моуриньо имаше съществени искания към съдийството поради неотсъдена дузпа и други " провинения ". Той обиди британеца на паркинга край стадиона, за което отнесе наказване и санкция от УЕФА.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР