Ангел Личканов-Личкана, е издъхнал в следствения арест от инфаркт. Това

...
Ангел Личканов-Личкана, е издъхнал в следствения арест от инфаркт. Това
Коментари Харесай

Разсекретиха аутопсията на Личкана! Дъщеря му е безутешна: Това е чисто убийство!

Ангел Личканов-Личкана, е умрял в следствения арест от инфаркт. Това сочи аутопсията, направена в Съдебна медицина Пловдив, оповестява Блиц, цитирайки свои източници. Смъртта на 56-годишният мъж втрещи хората, които го познават като здрав, крепък мъж, всекидневно трениращ и спортуващ.
Завели сме три каузи против прокуратурата и Главна дирекция Изпълнения на наказванията поради липса на здравна помощ. Исковете са за обезщетение на околните на стойност 600 000 лв., разяснява пред медията юристът на Личканови – Стоян Донков.
Преди дни Личкана умря, само че в продължение на часове нито брачната половинка му Рени, нито дъщерята Христина, знаеха за това, макар, че са звънели и ходели в ареста да питат за мъжа и татко си. Адвокат Стоян Донков също е получил отговор, че Личката е жив и здрав, когато се е обадил в ареста да пита за него, а се оказа, че часове преди този момент клиентът му е бил мъртъв.
,,За мен дали е бил провокиран съзнателно инфарктът, или не, си е чисто ликвидиране. В деня на гибелта татко ми беше закаран в болница „ Свети Иван Рилски “, аз бях там. Въпреки че лекарят, който прегледа татко ми сподели, че той неотложно би трябвало да остане в болничното заведение, беше върнат в ареста и там си отиде, без да получи здравна помощ, без да бъде извикана кола за спешна помощ. А дали някой му е оказал помощ да си отиде, е различен въпрос. Искам истината за гибелта на татко ми и ще я получа “, сподели и през днешния ден дъщерята на починалия Христина Личканова.
Личката беше наследникът на братята Васил и Георги Илиеви в Пловдив. Той беше един от дребното оживели хора от тогавашния ВИС 2. Беше вкаран в ареста доскоро повече от месец поради обвинявания, че е блъснал шофьорка на кола и лидер на рейс. Ангел Личканов към момента не е заровен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР