Ангел Христов, който е приятел и съдружник на Пламен Галев,

...
Ангел Христов, който е приятел и съдружник на Пламен Галев,
Коментари Харесай

Геле си дойде, за да умре у дома. Погребват го в Дупница

Ангел Христов, който е другар и съучастник на Пламен Галев, двамата известни като братя Галеви, се е върнал в България и е умрял от инфаркт, съобщи  " 24 часа ".

По-рано новината заяви и локалният вестник struma.bg, като посочи, че информацията още не е доказана.
-->

54-годишният дупничанин Ангел Христов ще бъде заровен на следващия ден. Опелото ще е в храма " Св. Георги " в Дупница и се чака да има засилено полицейско наличие. " Жалко, че си отиде младеж. Двамата доста направиха за възобновяване на черквите в региона. Патронните икони на църквите, които са от златна мозайка, са подаяние от тях. ", сподели архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски, представен от 24 часа.

Братя Галеви избягаха от страната ни през 2012 година малко преди да получат дефинитивни присъди от 5 и 7 година затвор за рекет и изнудване.

" От вас узнавам, че се е прибрал и че е умрял. Нищо не сме чули в селото. Рядко минава около парцела, само че в никакъв случай не съм виждала някакво придвижване на хора ", сподели кметът на Ресилово Мариана Доцина. В Ресилово е имението на братя Галеви,
където след бягството им от страната остана да живее дамата на Ангел - Радмила с щерка си и сина си. Радмила е треньорка по художествена гимнастика.

Ангел Христов е от Сандански, само че околните му упорствали да бъде заровен в Дупница, където е прекарал по-голямата част от живота си. През 2014 година умря майка му Искра, само че той не беше на погребението ѝ.

Братя Галеви бяха наказани за тежки умишлени закононарушения - Галев като началник, а Христов като участник в проведена незаконна група за изнудване, която е била въоръжена. Точно за това двамата бяха наказани, само че избягаха, преди наказването им да влезе в действие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg