Андрий Ярмоленко ще напусне Уест Хам в края на сезона,

...
Андрий Ярмоленко ще напусне Уест Хам в края на сезона,
Коментари Харесай

Украинец напуска Уест Хем през лятото

Андрий Ярмоленко ще напусне Уест Хам в края на сезона, когато изтича договорът му с лондончани. 32-годишният украинец е измежду футболистите с най-висока заплата в клуба. Мениджърът Дейвид Мойс е решил, че няма да разчита на него.

Ярмоленко дойде от Борусия (Дортмунд) през 2018 година за 17,5 милиона лири. Този сезон той игра в 30 мача и означи три гола. Две от попадениято пристигнаха след прочувственото му завръщане на терена след началото на войната в родината му. Крилото има 106 мача за националния тим на Украйна.

Дейвид Мойс към този момент мисли за идващия сезон и желае да промени някои неща в състава с концепцията да вдигне още равнището, макар доста сполучливите последни два сезона. Уест Хам стигна до полуфиналите в Лига Европа и се надява още веднъж да взе участие в шампионата, само че за тази цел би трябвало да изпревари Манчестър Юнайтед за шестото място.

Ако не успее, отборът най-вероятно ще взе участие в Лигата на конференции, като за класиране там има потребност от две точки в оставащите си два турнирни мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР