Полузащитникът Илкай Гюндоган и защитникът Антонио Рюдигер са поредните две

...
Полузащитникът Илкай Гюндоган и защитникът Антонио Рюдигер са поредните две
Коментари Харесай

Германия продължава с нестандартното обявяване на отбора си за Евро 2024

Полузащитникът Илкай Гюндоган и бранителят Антонио Рюдигер са следващите две имена в състава на немския народен тим за Европейското състезание по футбол това лято.

Германският футболен съюз избра ексцентричен метод да разгласи състава посредством обичайни и обществени медии, авторитетни персони, телевизионни звезди, художествена изложба, национални превозвачи Луфтханза и даже притежател на магазин за дюнери преди формалното показване от треньора Юлиан Нагелсман, несъмнено за четвъртък.

До сряда следобяд бяха оповестени общо 16 играчи. Окончателният състав, който би трябвало да бъде показан до 7 юни, може да има не повече от 26 играчи, само че Нагелсман може да избере повече играчи в предварителния си лист в четвъртък.

" Става въпрос за основаване на доста прочувствени моменти за тази страна, за почитателите, за децата, за хората, които са на стадиона, които са пред тв приемника, които са на открито и по улиците “, сподели неотдавна селекционерът на немския народен тим пред Magenta TV за Евро 2024.

Мощният бранител Рюдигер от Реал Мадрид беше разгласен от притежател на магазин за дюнери в Берлин, който играчът е посещавал като възпитаник.

" Здравей, Антонио, положителни дребосъче. Исках да те уведомя, че си в състава за за Европейското състезание. Тъй като ти също беше мой клиент като възпитаник, първите 50 възпитаници ще получат безвъзмезден дюнер през днешния ден ", сподели той във видео в Instagram.

Рюдигер отговори в секцията за мнения:

" Хишар кебаб = най-хубавият кебаб. Огромно неспокойствие за шампионата. Напред. “

Гюндоган беше показан и в столицата, където ще се организира финалът на Евро на 14 юли, посредством билборд на площад Александерплац.

Гюндоган, който има 77 мача, беше назначен за капитан предходната година, когато Мануел Нойер беше отхвърлен от игра заради фрактура на крайници, а треньорът Юлиан Нагелсман сподели, че той ще остане капитан, макар че вратарят Нойер в този момент се завръща.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР