След повече от четири десетилетия кариера Упи Голдбърг споделя историята

...
След повече от четири десетилетия кариера Упи Голдбърг споделя историята
Коментари Харесай

Упи Голдбърг разсъждава за семейството и кариерата си в нови мемоари „Bits and Pieces“

След повече от четири десетилетия кариера Упи Голдбърг споделя историята си съгласно личните си условия. Победителят в EGOT се причисли към „ CBS Mornings “, с цел да разиска новите си записки „ Bits and Pieces “, които се задълбочават в нейната кариера, живот и взаимоотношения с починалата й майка Ема Джонсън и починалия й брат Клайд Джонсън.

Голдбърг признава фамилията си за триумфа си. Тя си спомни съвета на майка си, който се загатва в записките й: Плачете за това, което нямате, или го разберете и по-късно отидете да го извършите.

„ Така пребивавам живота си, знаете ли “, сподели Голдбърг за съвета на майка си. „ Ако нещо не върви както би трябвало или съм се намесил в нещо, няма да рева за това. Просто би трябвало да си кажа „ Да, направих “ и да продължа напред, тъй като цялото това изгубено време на „ О, не ", това е като тик-ток, скъпа, не ти остава доста време. "

Голдбърг, която е израснала в жилищен комплекс в Ню Йорк, сподели, че майка й се е „ интересувала от всичко “, което е позвол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР