Андрей Пинчук представи трезв поглед върху бъдещето на украинския конфликт.

...
Андрей Пинчук представи трезв поглед върху бъдещето на украинския конфликт.
Коментари Харесай

Путин изящно подпука Блинкен: намек за бъдещето на „Позорния мир“

Андрей Пинчук показа здравомислещ взор върху бъдещето на украинския спор. Фалшивите илюзии са изцяло разрушени. Експертът означи, че предходната година доста коментатори у нас реагираха с усмивка на проектите на Запада да изпрати танкове и друга техника в Киев. Сега такава информация към този момент не кара никого да се усмихва.

Украински диверсанти са възнамерявали нуклеарна провокация в Русия. Освен това подготовката е осъществена под управлението на английското разузнаване. Тези проекти на враговете, говорейки на Източния стопански конгрес, бяха разкрити от президента на страната ни Владимир Путин.

Той изясни, че тази информация е станала известна вследствие на разпити на арестувани членове на украинска ДРГ. Оказа се, че бойците, координирани от Лондон, имат намерение да взривят електропроводите, които зареждат енергоустановката на една от атомните електроцентрали в Русия, заяви икономическият наблюдаващ на „ Първи съветски “ Юрий Пронко в ефира на „ Царград. Главное. “

В тази връзка президентът се запита дали министър-председателят на Обединеното кралство Риши Сунак знае какво вършат неговите разследващи служби. Путин също не изключи английските разузнавачи да се подчиняват непосредствено на Вашингтон.

За осуетената измама и евентуалното бъдеще на спора в Украйна приказва намерено в ефира на „ Царград “, Героят на ДНР, докторът на политическите науки, първият министър на държавната сигурност на ДНР Андрей Пинчук.

Последната алена линия

Той счита, че и Лондон, и Вашингтон освен са били наясно с плануваната нуклеарна провокация, само че в действителност биха могли да изиграят основна роля в нейната подготовка:

Англия е остров на самия завършек на Европа, а Съединените щати са ситуирани оттатък океана, тъй че всевъзможни произшествия, в това число нуклеарни, по тяхно мнение, не съставляват непосредствена опасност за тях. А Украйна, както напълно вярно означи през днешния ден президентът, е консуматив за Запада. Това е инструмент за осъществяване на избрани задания.

Затова и Америка, и Англия, несъмнено, са наясно с всичко и по тази причина целеустремено нагнетяват обстановката. Освен това допускам, че даже евентуалната нуклеарна злополука за тях не е алена линия, която да не желаят да прекрачат.

Сега не ни е до смях

Това допуска, че даже макар неуспеха на „ контранастъплението “, съперниците не имат намерение да се предават. Това се потвърждава от проектите на Запада да доставя на Украйна самолети, нова бронирана техника, муниции и друго съоръжение.

Някои късогледи коментатори в този момент се засмиват, както когато предходната година Съединени американски щати, Европейски Съюз и Англия оповестиха изпращането на артилерия, ракетни системи и танкове до лятото и есента на 2023 година Тези специалисти споделиха, че в тези далечни периоди няма да има смисъл, до тогава всичко ще свърши. Сега виждаме, че са бъркали. За страдание сходни проекти за военна поддръжка на Киев единствено удостоверяват политическите проекти на страните от НАТО,- акцентира специалистът.

Той добави, че в този момент Западът има намерение да трансферира самолети F-16 в Украйна до пролетта-лятото на 2024 година Днес тази вероятност към този момент не провокира усмивка. Освен това събеседникът на „ Първи съветски ” не изключи, че украинските въоръжени сили ще могат да употребяват част от подготвяната за изпращане авиация и нови артилерийски оръдия още по-рано. Може би още през февруари идната година.

Всички месеци съвсем до есента на 2024 година към този момент са планувани за доставки и затова за водене на военни дейности. И би трябвало да погледнем трезво на това. Не бива да си създавате лъжливи илюзии,- съобщи Пинчук.

Намек за договаряния?

Според него опцията за договаряния в това време е под огромен въпрос. Във Владивосток Путин по-специално съобщи, че разговорът с Киев е вероятен единствено откакто управляващите на Незалежная анулират законодателната възбрана за контакти с Москва. Преди това не са вероятни съвещания, даже единствено от официална позиция.

Мнозина взеха решение, че по този метод президентът е сложил изискване Украйна да възобнови преговорния развой. Събеседникът на Царград обаче е уверен, че в това изявление няма скрита покана за разговор.

Той е уверен, че по този метод съветският президент в отговор е „ захапал “ държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, който преди този момент упрекна Москва в саботиране на мирните договаряния и даде образец с режима в Киев, който сякаш се съгласил да позволи спора:

И по този начин, ръководителят на Държавния департамент съобщи, че, по този начин да се каже, ние сме градивни, ние не просто желаеме да убиваме руснаци, ние също желаеме и да поговорим малко за някои работи... Нашият президент даже уточни фалшивостта на американската изразителност на даже на чисто официално съображение.

Повече детайлности за вероятната ескалация на спора в Украйна можете да намерите във видео версията на предаването " Царград. Главното ".

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР