Андрей Арнаудов ще бъде първият гост на Мария Игнатова в

...
Андрей Арнаудов ще бъде първият гост на Мария Игнатова в
Коментари Харесай

Андрей на разпит при Мария Игнатова

Андрей Арнаудов ще бъде първият посетител на Мария Игнатова в " Папараци - ново 20! ". Премиерният и уникален у нас комедиен таблоид стартира на 20 септември в 21:30 часа по Би Ти Ви с доста смях и с нов прочит на живота на звездите. Продуцентът първи ще бъде подложен на „ 20-те въпроса на Мария Игнатова “, чрез които водещата ще се опита да обрисува живота му от раждането до гибелта - с комизъм и доза самоирония.

От диалога ще стане ясно, че Андрей е бил бебе колос – над 5 кг, а Игнатова пука главата си в детската градина. Истински смях в студиото ще провокира историята на Арнаудов по какъв начин и по кое време за първи път е съблазнил момиче и каква е била първата открадната целувка на Мария в учебно заведение.

„ 20-те въпроса на Мария Игнатова “ съдържат и такива, които разказват другите и прочувствени положения на индивида през годините и демонстрират неподозирани негови черти и философии. Сред тях са, да вземем за пример - " Колко индивида живеят в теб? " ; " Кой е за теб най-отблъскващият типаж хора? " ; " Кое е това, кое те избавя и съхранява? " и други.

Ководещият Дънди ще се появи в студиото с Иво Аръков, с цел да изненада Мария с музикално осъществяване, което самият той озаглавява – „ Ода за Мария “, само че спонтанния им концерт ще завърши с не толкоз блестящо изпъждане от студиото. Игнатова ще организира задочни размишления и пристрастености с мис Тигрова в новата хумористична графа, която демонстрира най-актуалните лица от обществените мрежи. Опитите на Мирон да стане VIP не престават. Сценаристът - в компанията Гери Дончева - ще посети Виенския бал. За тез цел, обаче, той ще би трябвало да си ушие фрак и да върви на уроци по танци по Наско Месечков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР