Андреа направи изненадваща оценка на най-комерсиалния жанр, като се противопостави

...
Андреа направи изненадваща оценка на най-комерсиалния жанр, като се противопостави
Коментари Харесай

Андреа нападна колегите си

Андреа направи изненадваща оценка на най-комерсиалния род, като се опълчи на това, което се случва сега. Блондинката е на мнение, че днешният попфолк е станал монотонен и доста постоянно не може да дефинира разликата сред песните. По думите й равнището на клиповете е спаднало фрапантно и доста от младите реализатори пускат нови части, единствено с цел да отбият номера.

„ А в този момент фолка се превърна…. Имам възприятието, че като пусна една ария и след това още една, не съм сигурна дали не е същата като предходната. Не желая никой да обидя, само че доста от клиповете не мога изобщо и да ги виждам до дъно ” – показа мнението си тя пред Фен ТВ.

Андреа е безапелационна, че изпълнителите би трябвало да влагат душа в своите планове и те да се отличават един от различен.

“Никой не влага. Всичко е просто да мине номера и да се изкарат едни пари. Бе хора, дайте да вършим творчество, дайте да вършим изкуство. Музиката е изкуство, клиповете са изкуство! Трябва да бъдем режисьори на нашата душа! Ние режисираме нашия гений. Как ще го режисираме: като нещо купено от битака или нещо, което е изложено в Лувъра? ”
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР