Анджелина Джоли заведе дело за домашно насилие срещу бившия си

...
Анджелина Джоли заведе дело за домашно насилие срещу бившия си
Коментари Харесай

Анджелина Джоли заведе дело за домашно насилие срещу Брад Пит

Анджелина Джоли заведе дело за домашно принуждение против някогашния си брачен партньор Брад Пит, съобщи Асошиейтед прес/АП/. Тя се базира на преживелица по време на полет през 2016 година, когато Брад Пит е хванал главата ѝ и я е разтресъл. Впоследствие брачният партньор стиснал едно от децата им и блъснал друго, до момента в който те се опитвали да защитят майка си.

Обвинението на Джоли идва на фона на разногласието й с Пит, касаещ собствеността на френското имение и продажбата на винарната на някогашните съпрузи.

Говорителят на Пит, който не е акредитиран да се изрича обществено, опроверга остро обвиняванията на Джоли, наричайки ги поредна офанзива, която единствено наранява фамилията.

Обвиненията в принуждение по време на полет с частния аероплан на фамилията бяха отправени скоро след самия полет. Детайлите бяха отразени само в бракоразводните документи, следствието на ФБР и службата за отбрана на децата и фамилията на Лос Анджелис. И двете институции не откриха причина за законови дейности против Брад Пит.

Според решението на съда грижата за децата е поделена на половина. Заседанието беше при закрити врата. По-късно това решение беше оспорено от Джоли и в последна сметка анулирано. Повече елементи от обвиняванията бяха разкрити през тази година, когато Джоли предприе правни дейности против ФБР.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР