Анджелина Джоли ще се съюзи с BBC, за да предостави

...
Анджелина Джоли ще се съюзи с BBC, за да предостави
Коментари Харесай

Анджелина Джоли ще се бори с фалшивите новини

Анджелина Джоли ще се съюзи с BBC, с цел да даде на младото потомство подобаващите средства, с които да открива и преборва подправените вести.

Актрисата ще бъде изпълнителен продуцент на „ BBC My World “ – предаване, което ще проучва историите зад новините и ще предлага обстоятелства и информация, които да оказват помощ на децата над 13-годишна възраст да си изградят лично мнение по значими интернационалните тематики. Поредицата ще изпозлва записите и материалите на радиостанцията „ BBC World Service “. Продукцията е взаимен план сред Джоли и „ Microsoft Education “.

„ Като родител аз с наслада ще вземам участие в стратегия, която цели да помогне на децата да научат повече за живота на своите връстници и да ги свърже. Надявам се това да им обезпечи задоволително инфромация, с цел да могат да бъдат значими в областите, които ги интересуват “, разяснява някогашната на Брад Пит.

„ BBC My World “ ще се състои от ежеседмични 30-минутни епизоди, предавани по „ BBC World News “. Съдържанието по-късно ще бъде публикувано из 42-те чуждоезични канала на BBC. Всичко ще бъде качено и онлайн във видеоканала на малкия екран в „ YouTube “ и на стрийминг платформата „ BBC iPlayer. Всеки епизод ще бъде съпроводен от образователен сегмент, а образователни проекти ще бъдат качени в уеб страницата „ Microsoft Education “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР