Анджелина Джоли се е сдобила с нов обожател, твърдят светски

...
Анджелина Джоли се е сдобила с нов обожател, твърдят светски
Коментари Харесай

Том Круз се върти около Анджелина Джоли

Анджелина Джоли се е сдобила с нов почитател, настояват всемирски хроникьори оттатък океана. Бившата брачна половинка на Брад Пит е получила предложение от Том Круз – да се снима в идващия му филм. Властелинът на невъзможните задачи, който е най-малко с 15 сантиментра по-нисък от колежката си, се движел по ръба на флирта, само че интензивно упорствал за взаимно присъединяване пред камерите – най-малко по този начин твърди неизвестен източник от най-близкото му обграждане, представен от New Idea.

В момента и Круз, и Джоли са изцяло свободни. Том към този момент не желаел да се свързва с „ пеперудки “ като някогашната си Кейти Холмс, а желал сериозна жена до себе си, бил споделил  същият осведомител. Според него обаче Джоли към този момент се отнесла хладно към ентусиазма на Круз – била доста заета с продуцентски планове и шестте си деца.

Основната й цел сега била да сдобри Брад Пит и Мадокс, най-големият в фамилията, който обвиняваше артиста в пиене и физическо принуждение. Напоследък бащата и синът се срещат постоянно, защото Пит към този момент постоянно посещава имението на Джоли, което е прилежащо на неговото, с цел да прекарва повече време с отрочетата си. Анджелина пък  била подготвена на всичко, с цел да настъпи мир в многолюдната фамилия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР