Анджелина Атанасова преминала през ада! Силиконовата красавица Анджелина Атанасова, която навремето

...
Анджелина Атанасова преминала през ада!
Силиконовата красавица Анджелина Атанасова, която навремето
Коментари Харесай

Силиконката Анджелина Атанасова: Не ме е срам от порно клипа с Йордан!

Анджелина Атанасова минала през пъкъла!
Силиконовата хубавица Анджелина Атанасова, която преди време нашумя около скандалния порно клип с гаджето си – някогашният футболист Йордан Йорданов, мина безусловно през пъкъла.
 Анджелина Атанасова
Анджелина Атанасова е по-добре към днешна дата

Тя не крие, че е изпадала в такива тежки положения на паник офанзиви, че се е тъпчела с медикаменти и даже не е излизала от вкъщи си. Анджелина повдигна завесата пред почитателите си напълно искрено.

В диалог с тях в мрежата тя призна: „ Имала съм голяма тревога. Била съм даже на легло и на антидепресанти от тежки паникатаки. Много е тежко, само че аз се оправих с тях.

Първата ми крачка беше да изхвърля всички хапчета. Към днешна дата също имам тревога и това е обикновено, когато градиш личен бизнес. Няма нищо елементарно “, споделя сексбомбата.

По нейните думи тя израснала в обикновено семейство без благоприятни условия и от много години се оправя сама:

„ От доста дребна пребивавам и се оправям сама, още от 17-годищна “. Феновете виждат, че мацката не демонстрира фамилията си и се чудят дали не се е скарала с тях.

„ Говоря си със фамилията ми, само че нямам време непрекъснато да съм до тях. Част от тях не са в България и когато мога, им отивам на посетители “, изяснява плеймейтката.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР