Анас Маздрашки при юношите и Ива Иванова при девойките се

...
Анас Маздрашки при юношите и Ива Иванова при девойките се
Коментари Харесай

Български фурор на Australian Open: Маздрашки и Иванова на 1/8-финал в откритото на Австралия

Анас Маздрашки при юношите и Ива Иванова при девойките се класираха за осминафиналите на сингъл на Australian Open. При юношите Анас Маздрашки реализира четвърта поредна победа без да загуби сет, предава bgtennis.bg. Българинът се наложи с над 6:3, 6:2 Кийгън Райс от Канада. Преди този мач Маздрашки записа още един триумф в главната скица и две победи в квалификациите. За място на четвъртфиналите Анас ще играе против №2 в схемата и №6 в международната класация Николай Будков Кяер от Норвегия.
Поставената под №16 при девойките Ива Иванова победи безапелационно с 6:4, 6:1 Талия Кокинис от Австралия. На старта на шампионата Иванова отстрани с 4:6, 6:4, 6:1 Лаура Брункел от Дания. На осминафиналите Ива ще играе против Аспен Шуман от Съединени американски щати.
По-късно през днешния ден Иван Иванов и Йоана Константинова ще играят срещите си от втория кръг на двойки. При юношите Иван Иванов и Серхио Планея от Испания ще играят против първите сложени Федерико Сина от Италия и Реи Сакамото от Япония.
При девойките Йоана Константинова и Теодора Костович от Сърбия ще играят на осминафиналите против поставените под №7 Емерсън Джоунс от Австралия и Мика Стойсавлевич от Англия. Треньор на българчетата за шампионатите в Австралия от страна на БФТ е Серафим Грозев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР