Анализирайки множество научни изследвания, статии и анкети, психолозите Харълд Лейтънбърг

...
Анализирайки множество научни изследвания, статии и анкети, психолозите Харълд Лейтънбърг
Коментари Харесай

Най-популярните мъжки секс фантазии

Анализирайки голям брой научни проучвания, публикации и анкети, психолозите Харълд Лейтънбърг и Крис Хенинг са подредили десетката на най-разпространените полови мечти на мощния пол

1. Секс с няколко дами

Това е най-популярната полова фикция измежду мъжете. В живота им сходни подиуми са нахлували в съзнанието им най-малкото веднаж (а по-скоро многократно). И въпреки че в действителния живот груповият секс по формулата М+Ж+Ж (с подвидове + още и още Ж) не е толкоз добър, колкото наподобява, като фикция той е непреклонен от първото място на касацията.

2. Отстъпване на самодейността

От мъже се чака да поемата самодейността, само че в половите си показа те избират тъкмо противоположните дейности – да преотстъпят самодейността на партньорката. Сцените варират от най-обикновен мързел в леглото до обезчестяване, осъществено от страна на слабия пол.

3. Наблюдениe

Ширещото се мнение, че по своята природа мъжете са воайори намира удостоверение и във фантазиите им. Наблюдаване на мастурбираща жена или съвкупяваща се двойка са обичани мислени подиуми на гигантска група мъже. Това въобще не трябва да учудва, като се регистрира известността на порното.

4. Смяната на терена

Секс и фамилиарност на доста ексцентрични места като тропически плаж нощем, върху капака на колата, в кухнята или в пролетен парк, окъпан от слънчеви лъчи, превземат фантазиите на голям брой мъже.

5. Еротични одежди

Облеклата на здравна сестра или ученичка, кожени тоалети или строги настоятелен костюми са единствено дребна част от одеждите, с които дамите гастролират в половите мисли на мъжете.

6. Специалният секс

Фелациото в осъществяване на дамата и аналният секс са извънредно известни в мъжкото подсъзнание. Разликата с „ стандартния секс “, а също отпадането на табутата в при такива дейности са изключително съблазнителни за мнозина мъже.

7. Оралното обладаване

Когато работата опира до мечти за характерни полови дейности, една от най-популярните подиуми в мъжкото схващане е оралното обладаване на партньорката. Мисълта, че той й доставя наслаждение дружно с възбудата от аромата на женското лоно вършат тази фикция необикновено възбуждаща за множеството мъже.

8.Разликата в годините

Понякога това е просто въпрос на усет, от време на време е предпочитание да имаш нещо, което го нямаш, а различен път е просто носталгия. Така или другояче мъжете честичко си показват дами, чиято възраст рядко контрастира с тяхната. 18-годишни жадуват за 40-годишни дами, а 58-годишни дядковци за 18-годишни девици.

9. Под наблюдаване

Съчетанието на табуто с въвличането на други трайно участва във въжделенията на значително мъже. Забраненият плод постоянно е сладостен, изключително в секса. А когато към това се добави и шансът да демонстрираш на света половата си мощност, въображението на мощния пол е нажежава до алено.

10. Преотстъпване на партньорката

Причините за тази фикция са най-разнообразни. Не липсват мъже, които се кефят при мисълта, че дамата им ще получи такова физическо наслаждение, което е невероятно при съвкупление единствено с един мъж. Други зациклят на момента на самоунижението. Трети пък се възбуждат от опцията да преобладават над дамата, която да им се подчинява.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР