Анализаторът Цанко Цветанов беше гост в предаването "Домът на футбола"

...
Анализаторът Цанко Цветанов беше гост в предаването "Домът на футбола"
Коментари Харесай

Цанко Цветанов: Промените в Левски са позитивни, но предстои много работа

Анализаторът Цанко Цветанов беше посетител в предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT, където приказва по тематиката за измененията на "Герена " и настроението преди мачовете в Лига Европа против Румжоберок.

"Като почитател на Левски посрещам дуела с оптимизъм. Искам да видя по какъв начин наподобява тима след измененията през лятото. Надявам се, че играчите ще съумеят да се показват по най-хубавия метод и да отстранят Румжоберок ", разяснява Цветанов.

"Има положителни сиглнали от "Герена ". Позитивно е освеждаването на лицата към тима. Мисля, че атмосферата е положителна и се работи, няма кавги. Надявам се, че и младите ще съумеят да допринесат към повишението на равнището на тима ".

"Всички български тимове към момента могат да вършат прехвърляния, тъй че процесът на селекцията остава отворен. Мога да отдам дължимото на треньора. Той не се оплаква, ч ему липсват футболисти, а работи с това, което има ".

"С Хубчев се познаваме добре, тъй като сме играли дружно и сме реализирали огромни триумфи с националния тим. Мисля, че е сериозен треньор и сериозен човек. Ще даде най-хубавото от себе си да успее Левски да играе добре. Засега обаче изостават от ЦСКА и Лудогорец и имат още доста работа, с цел да наваксат ".

"В контрлите не стояха добре в офанзива, само че пък имаше усъвършенствания в отбраната. Трябва да се откри баланс. Когато влязоха единствено млади играчи се видяха резултатите. Това би трябвало да е показателно, че младите имат потребност да извървят дълъг път до момента в който стигнат до нужното равнище ", приключи Цветанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР