Американското управление по авиация разследва актьора Харисън Форд за инцидент

...
Американското управление по авиация разследва актьора Харисън Форд за инцидент
Коментари Харесай

Разследват Харисън Форд за инцидент на летище в Калифорния

Американското ръководство по авиация проверява артиста Харисън Форд за случай на летище в Южна Калифорния предходната седмица, оповестиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес.
Двуместният аероплан на артиста е пресякъл писта за кацане, когато водачът на различен уред е правел подготвителна маневра за кацане и политане в петък. Жертви и вреди няма.

Причината за случая е, че Харисън Форд, който е прочут като добър водач, е чул неприятно или неприятно е схванал инструкциите от контролната кула. Той е получил разпореждане да спре, само че вместо това е траял и е пресякъл пистата. Двата самолета са се разминали на разстояние 1,3 км.

Според записа, Харисън Форд е споделил, че е схванал тъкмо противоположното на командата.

Това е следващият случай на Харисън Форд като водач. През 2017 година той приземи самолета си не на писта за кацане, а за маневриране в Калифорния, като мина над Боинг 737 със 110 пасажери и шест души екипаж.

Две години по-рано кацна спешно на голф игрище с колекционерски аероплан от Втората международна война поради щета в мотора. Тогава Харисън Форд имаше няколко счупвани

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР