Американското правителство няма нищо общо с нападението от миналия месец

...
Американското правителство няма нищо общо с нападението от миналия месец
Коментари Харесай

САЩ: Нямаме общо с атаката срещу посолството на Северна Корея

Американското държавно управление няма нищо общо с нападението от предишния месец в посолството на Северна Корея в Мадрид.

Това съобщи представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Робърт Паладино във вторник, представен от " Ройтерс ".

Испанският арбитър възнамерява да изиска екстрадиция от Съединените щати на членове от групата, за която подозира, че са пробвали да убедят чиновник да избяга.

В документите на испанския Върховен съд е разпознат един от групата като мексикански жител и различен като жител на Съединени американски щати.

Престъпната група от 10 души е съумяла да избяга по ярко на 22 февруари, откакто откраднала компютри и документи от посолството, където завързала личния състав.

Съдията разясни, че тарторът е избягал от испанските управляващи и се е върнал в Съединени американски щати, където се свързал с ФБР.

Съдия Хосе де ла Мата анулира заповед материалите по случая да останат в загадка и разгласи, че са открити доказателства за разнообразни закононарушения, в това число влизане с щурм, нанасяне на телесна щета, отправяне на закани и кражба, осъществени от " незаконна организация ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР