Американското подразделение на Volkswagen обяви, че успоредно с пазарното лансиране на модела

...
Американското подразделение на Volkswagen
обяви, че успоредно с пазарното
лансиране на модела
Коментари Харесай

R-Line за Volkswagen Arteon

Американското поделение на Volkswagen обяви, че паралелно с пазарното лансиране на модела Arteon на локалния пазар през есента на тази година, автомобилът ще може да бъде поръчан и с добавящият допълнителна динамичност пакет R-Line.

Пакетът R-Line за Volkswagen Arteon ще бъде представен по време на предстоящото изложение в Ню Йорк, като ще предложи нови благоприятни условия за персонализация както на екстериора, по този начин и на интериора на четиривратия автомобил.

В пакета R-Line за Arteon са включени специално разработени 19- и 20-цолови алуминеви джанти, неповторима предна ризница с интегрирани въздухозаборници, допълнителен заден спойлер и други. Бъдещите притежатели на новата динамична версия на модела ще могат да разчитат и на тематичен интериор с контрастен тегел на тапицерията на волана и скоростния лост, спомагателни метални апликации, черна тапицерия на тавана, стоманени подложки на педалите, стоманени прагове на вратите и други.

В Северна Америка, Volkswagen Arteon се предлага с двулитров TSI бензинов мотор, комбиниран с осемстепенна автоматична предавателна кутия, а като допълнителна екипировка се предлага и система за задвижване на четирите колела 4Motion.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР