Американският сценарист Крейг Мазин, който работи върху създаването на сериала

...
Американският сценарист Крейг Мазин, който работи върху създаването на сериала
Коментари Харесай

Автор на Чернобил разказа за сцена, която трябвало да се премахне

Американският сценарист Крейг Мазин, който работи върху основаването на сериала " Чернобил ", приказва за сцена, която трябвало да бъде отстранена поради времеви напън. Това съобщи The Hollywood Reporter.

Става въпрос за сцена във втория епизод, когато героинята Емили Уотсън (Уляна Хомюк) отива при партийния служащ и той й споделя, че няма проблеми със замърсяването на въздуха от радиация.

„ Следва сцена, в която виждаме, че той се обажда по телефона и се пробва да принуди чиновниците да му разрешат да анулира демонстрацията на 1 май в Минск заради замърсяване на въздуха, само че те не разрешават “, съобщи сценаристът.

Според него сцената в сериала е безусловно вярна. Партийният служащ не може да направи нищо и също е заставен да отиде на демонстрацията.

Мазин напомни, че в Киев и Минск на 1 май се организираха демонстрации, на които излязоха хора, които не знаеха за радиацията във въздуха.

Сценаристът призна, че съжалява, че е изтрил тази сцена.

Превод: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР