Американският сенатор Линдзи Греъм заяви, че въоръжените сили на страната

...
Американският сенатор Линдзи Греъм заяви, че въоръжените сили на страната
Коментари Харесай

Сенатор: Да изтеглим семействата на военните от Южна Корея!

Американският сенатор Линдзи Греъм съобщи, че въоръжените сили на страната би трябвало да изтеглят от Южна Корея фамилиите на служещите там военни, заяви ABC News.

Сенаторът, който е член на Комитета за въоръжените сили на Сената, съобщи, че е настъпило време за сходна стъпка поради провокативните дейности на Северна Корея и възходящата заплаха на Корейския полуостров.

„ Лудост е да изпращаме съпруги и деца в Южна Корея, имайки поради провокацията на Северна Корея. Южна Корея би трябвало да е дестинация единствено за бойците, само че не и за техните фамилии “, съобщи Линдзи Греъм дни, откакто режимът на Ким Чен-ун изстреля междуконтинентална балистична ракета.

Близо 28 500 американски военнослужещи са ситуирани в Южна Корея, с цел да възпрат евентуална експанзия от страна на техните съседи. Напрежението на Корейския полуостров остава високо. Днес Вашингтон и Сеул започнаха взаимни учения, които бяха остро разкритикувани от Пхенян.

След като Северна Корея изстреля ракетата, от Съединени американски щати заплашиха страната с цялостно заличаване, в случай че нападна американска земя или техните съдружници. Пхенян от своя страна разгласи, че американците си просят нуклеарна война, тъй като показват мощ покрай техните граници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР