Американският рапър Кание Уест подаде документи в щата Ню Джърси,

...
Американският рапър Кание Уест подаде документи в щата Ню Джърси,
Коментари Харесай

Кание Уест подаде документи за кандидат за президентската кампания

Американският рапър Кание Уест подаде документи в щата Ню Джърси, с цел да бъде регистриран като самостоятелен претендент в президентската конкуренция на Съединени американски щати, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Агенцията се базира на оповестени данни на уеб страницата на изборната комисия на щата. Уест показа подписите на 1 327 регистрирани гласоподаватели от щата Ню Джърси, като сполучливо преодоля минимума от 800 подписа, нужни за кандидатстване за президентски избори, които ще се проведат през месец ноември.

Рапърът уточни като непрекъснат адрес на местожителство имението си в щата Уайоминг, само че не съумя да формулира своя девиз в президентската акция.

Кание Уест организира първата си демонстрация като претендент за президент на Съединени американски щати

Музикантът се вмести в крайния период, открит за вписване на самостоятелните претенденти в щата Ню Джърси. Сега искащите могат до 31 юли да изкажат своите възражения срещу кандидатурата на Кание Уест. Този въпрос стана проблематичен за рапъра при регистрацията му като самостоятелен претендент в щата Илинойс. Там в изборната комисия постъпиха възражения по отношение на истинността на 3 200-та подписа, показани от Уест. По-рано той се записва като самостоятелен претендент и в щатите Мисури и Оклахома. Много специалисти се съмняват в политическия триумф на рапъра, защото той се включи прекомерно късно в президентската конкуренция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР