Американският рапър Кание Уест от известно време живее на стадион

...
Американският рапър Кание Уест от известно време живее на стадион
Коментари Харесай

Кание Уест спи на стадион като в килия до издаването на 10-ия му студиен албум



Американският рапър Кание Уест от известно време живее на стадион в Атланта, до момента в който се пробва да приключи дълго чакания си музикален албум, наименуван " Donda ".

Рапърът провежда празненство предходната седмица във връзка идния албум и планираше да го пусне в петък. Издаването обаче беше отсрочено и Кание остана на стадиона, с цел да приключи своето произведение на изкуството, което мнозина към този момент приветстват.

Кание разгласява фотоси на помещението, в което спи, и мнозина го съпоставиха със затворническа килия.

Албумът му е кръстен на обичаната му майка Донда Уест , която умря през 2007 година след липосукция и интервенция за понижаване на гърдите. Аутопсията сподели, че сърцето й е в неприятно положение и че това е повода за гибелта. След това беше признат тъй наречените Donda Law, който изисква козметичните хирурзи да извършат всички нужни проби преди интервенция, с цел да потвърдят дали пациентът може да се подложи на нея.

Бившата брачна половинка на Уест, Ким Кардашиян (40) и четирите им деца участваха на празненството, което провокира мнения, че двойката остава в положителни връзки след развода.

Други огромни имена измежду присъстващите бяха някогашният баскетболист Шакил О`Нийл, артистът Шон Ло Грийн и рапърът Биг Бой.

Тази седмица обожател предложил за обмен в eBay пакетиран въздух от концерта , с който беше показан " Donda " с началната цена 3333 $, само че по-късно цената доближи 10 000.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР