Американският публицист Калеб Ларсън в статия за списание National Interest

...
Американският публицист Калеб Ларсън в статия за списание National Interest
Коментари Харесай

National Interest разказа за руски "танк-звяр"

Американският журналист Калеб Ларсън в публикация за списание National Interest похвали съветския танк Т-90, наричайки го едно от най-хубавите военни изобретения в Русия.

„ T-90 и неговите разновидности са пъклен добър танк. <...> Сравнително съвременен, той има доста равнища на ризница и оръжейни системи, елементарно се модифицира и продължава да се доставя на армията по целия свят ".

Според него танкът е с обичаен дизайн, датиращ от Втората международна война: той има корпус и кула с ниско кацане, което прави бойната машина сложна за победа цел. Екипажът на Т-90 може да побере до трима души, което разрешава на бойната машина да остане компактна.

Публицистът означи, че разработчиците на фамилията танкове T-90 се концентрират върху изпитани във времето технологии и последователно ги усъвършенстват.

„ Резервоарът има усъвършенствана подвижност и ръководство. Това беше реализирано с помощта на инсталирането на мощен мотор, система за автоматизирана трансмисия и система за ръководство на кормилото “, изясни създателят на публикацията.

Ларсън цитира също мощните страни на танка като неговата цена, способността му да преодолява сложни трудности с висока скорост и мощната му ризница.

National Interest по-рано писа, че комбинацията от надеждни характерности и досегаемост прави T-90 експортен шлагер в разрастващите се страни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР