Американският производител на оръжие, известен по цял свят, Smith &

...
Американският производител на оръжие, известен по цял свят, Smith &
Коментари Харесай

Известен американски производител на оръжие отчете значителен спад на печалбата

Американският производител на оръжие, прочут по целия свят, Smith & Wesson Brands, през третото тримесечие на фискалната 2023 година (ноември 2022 г.-януари 2023 г.) понижи чистата си облага 2,7 пъти, заяви Интерфакс по публични данни от компанията. В същото време, поправеният индикатор и приходите надвишиха предварителните прогнози на анализаторите.

Нетната облага на оръжейната компания за посоченото тримесечие е 11,1 милиона $, или 24 цента на акция, спрямо 30,5 милиона $, или 65 цента на акция, за същия интервал година по-рано. Коригираният индикатор в същото време пада до 25 цента от 70 цента на акция.

Приходите на Smith & Wesson за обсъждания интервал са намалели с 27,4% - до $129,04 млн., при $177,74 млн. година по-рано. Експерти, интервюирани от FactSet, авансово оценяваха приблизително поправената облага на компанията на 23 цента на акция, при доходи от 125,4 милиона $.

Бордът на шефовете на Smith & Wesson утвърди тримесечен дял от 10 цента на акция, като заплащанията ще се извършат на 30 март.

Пазарната капитализация на оръжейната компания е паднала с 30,3% през последната година до 477 милиона $, до момента в който борсовият показател Nasdaq Composite е изгубил за интервала към 12% от цената си.
 6 револвера, които могат да се нарекат най-хубавите в света
6 револвера, които могат да се нарекат най-хубавите в света

Винаги е мъчно да се откроят най-хубавите мостри, само че ето няколко от тези, които справедливо биха могли да се борят за тази титла
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР