Американският президент се надява руският президент да направи грешката и

...
Американският президент се надява руският президент да направи грешката и
Коментари Харесай

Енчев: Със срещата с ОМО Илинден” македонският президент удари плесница на България, каквато не беше удряна преди

Американският президент се надява съветският президент да направи грешката и да влезе в Украйна. Путин няма да направи тази неточност. Украинците са македонците на Русия. Това съобщи Велизар Енчев в студиото на БТВ.

Путин има цялостни учредения да води такава политика съгласно него: “В последните 20 години Русия доста понасям. Тя беше обградена от бази, от които забележими са единствено 3-4. Ако Украйна влезе в НАТО, полетът на оръжията е към 7-8 мин.”. Той назова анексията на Крим “логично деяние на Путин след Майдана”.

По тематиката за връзките сред България и РСМ съобщи: “Пендаровски удари плесница на България, каквато не беше удряна преди. Той ще се срещне с представители на ОМО Илинден. Този акт на македонския държавен глава е последван от посещаване на Лорер. Това е сриване на имунната система на България”.

“Кирил Петков играе игра, която ще докара до стартиране на Македония в Европейски Съюз против виртуалното заричане за списване на българите в македонската конституция. Това е кон за кокошка. Реалният проблем е присвоената история. Всичко друго са значими, само че вторични проблеми”, безапелационен беше Енчев.

Според него “президентът и образецът играят една и съща игра във връзка с Македония”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР