Американският президент Доналд Тръмп се зарече, че ще предприеме едностранни

...
Американският президент Доналд Тръмп се зарече, че ще предприеме едностранни
Коментари Харесай

Тръмп на нож с демократите, ще маха данъци

Американският президент Доналд Тръмп се зарече, че ще предприеме едностранни дейности, в случай че не бъде реализирано съглашение с демократите за стратегия за стимулиране на стопанската система по отношение на превъзмогването на отрицателните последствия от пандемията от ковид, съобщи Ройтерс.

По думите на президента на Съединени американски щати, в случай че няма съглашение, той ще замрази събирането на налозите върху приходите на американците до края на 2020 година, а може би и за по-дълго. Също по този начин ще усили периода на спомагателните помощи за безработица, както и на други ограничения за подкрепяне на стопанската система предвид на пандемията.

" Ако тази извънредно значима стратегия (за стимулиране на икономиката) продължи да бъде пленник на демократите, аз ще работя според пълномощията, които имам като президент, с цел да осигуря на американците помощта, от която се нуждаят ", съобщи на конференция Тръмп.

Той добави, че до края на седмицата може да издаде съответния декрет за това, само че не посочи коя седмица има поради тази или идната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР