Американският президент Джо Байдън заяви, че руският президент Владимир Путин

...
Американският президент Джо Байдън заяви, че руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Байдън: Путин ще плати цена заради намеса в американските избори

Американският президент Джо Байдън съобщи, че съветският президент Владимир Путин ще понесе последствия за това, че е управлявал старания за повлияване върху президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година в интерес на Доналд Тръмп, и това ще стане скоро, съобщи Ройтерс.

" Той ще заплати цена ", сподели Байдън в изявление за телевизия Ей Би Си. Попитан какви ще бъдат последствията, американският президент отговори: " Скоро ще видите. "

Байдън направи изявлението, откакто отчет на американското разузнаване укрепи отдавнашните изказвания, че Путин стои зад изборна интервенция на Русия. Според Москва обвиняванията са безпочвени.

Същевременно американският президент означи, че " има места, където е в наш съвместен интерес да работим дружно " - като подновяването на нуклеарното съглашение СТАРТ.

По думите му двамата с Путин се познават. " Познавам го относително добре ", съобщи Байдън и добави, че личният му опит демонстрира, че " най-важното нещо в връзките с задгранични водачи е просто да познаваш другия ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР