Американският президент Джо Байдън може да бъде поканен да посети

...
Американският президент Джо Байдън може да бъде поканен да посети
Коментари Харесай

Канят Джо Байдън в София! Кой настоява

Американският президент Джо Байдън може да бъде поканен да посети България.

Стратегическото партньорство сред България и Съединени американски щати е по-силно от всеки път. Това сподели Кенет Мертен, новоназначеният американски дипломат в България, по време на събитието, проведено от Атлантическия клуб в България.
-->
Посланикът означи непрекъснато разширяващи се връзки в разнообразни типове браншове, както и навършващите се 120 години дипломатически връзки сред България и Съединени американски щати.

Кенет Мертен прикани и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън да посети България. Той ще се опита да убеди и американските конгресмени да посетят българския парламент. Визитите от страна на американския конгрес и бизнеса в България и в българския парламент ще се усилят, увери дипломатът.

" Историята сред Съединени американски щати и България продължава да се развива и през днешния ден. Убеден съм, че главите, които пишем в този момент и в бъдеще ще бъдат най-хубавите и най-интересните в нашата история. Нашето стратегическо партньорство е по-силно от всеки път с повече от 2 милиарда в двустранна търговия с непрекъснато разширяващи се връзки в разнообразни браншове – комерсиалния, културния, гражданския и обществения бранш ", сподели още американският дипломат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР